"SEĆAM SE TUŠIRANJA SA MOJIM TATOM": Skandalozni detalji iz dnevnika Bajdenove ćerke, pomenula i zlostavljanje!
Ešli Bajden, Foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

jezivo!

"SEĆAM SE TUŠIRANJA SA MOJIM TATOM": Skandalozni detalji iz dnevnika Bajdenove ćerke, pomenula i zlostavljanje!

Nakon što se podvrgla rehabilitaciji, Ešli Bajden se preselila u centar za oporavak na Floridi

Objavljeno:

Prošlog meseca američki mediji su, mada prilično suptilno, objavili vest da je žena koja je ukrala dnevnik Ešli Bajden (42), ćerke američkog predsednika Džoa Bajdena i njegove supruge Džil, osuđena na zatvorsku kaznu. Ovo je ujedno bila potvrda i da je isti dnevnik autentičan i da su zapisi u njemu istiniti, iako je to dugo osporavano. Autentičnost dnevnika je za potrebe suđenja potvrdila sama Ešli.

"Moj lični privatni dnevnik ukraden je i prodat radi profita… Zauvek ću morati da se nosim sa činjenicom da se moj lični dnevnik može videti na internetu", piše ona u pismu koje je priloženo sudu.

Ešli je ovaj dnevnik vodila tokom 2019. godine i to u terapeutske svrhe dok je bila na rehabilitaciji od od droga, alkohola i psihoza, a u njemu se osvrnula na traumatična iskustva u svom životu i svoj "privatni pakao".

Ona je, između ostalog, u njemu ostavila pisani trag o tuširanju sa svojim ocem, trenutnim predsednikom SAD, u godinama kada to nikako nije bilo prikladno, kao i o svojim strahovima da je, kao dete, bila seksualno zlostavljana.

Ešli Bajden
Ešli Bajdenfoto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što se podvrgla rehabilitaciji, Ešli se preselila u centar za oporavak na Floridi, gde je ostavila dnevnik ispod dušeka kreveta u kom je spavala. Zatim je 2020. godine taj dnevnik, koji je takođe sadržao detalje o njenoj upotrebi droge, pronašla neimenovana žena sa Floride, prisvojivši ga i prodavši za 40. 000 dolara. Neizostavno, sadržaj dnevnika Ešli Bajden procurio je na internet.

No, u to vreme, mediji su pod Bajdenovim uticajem osporavili autentičnost dnevnika ili su ga etiketirali kao desničarsku nameštaljku. Međutim, sudska odluka prošlog meseca pokazala je da je dnevnik i te kako stvaran, piše "Daily Mail".

"Hiper seksualno ponašanje u mladosti. Zbog čega je to tako? Da li sam bila zlostavljana? Mislim da jesam", piše Ešli u zapisu iz jula 2019. godine.

Ešli i Džo Bajden
Ešli i Džo Bajdenfoto: EPA/SHAWN THEW

"Ne mogu da se setim pojedinosti, ali se sećam traume... Sećam se da sam donekle bila seksualizovana sa Kerolajn (njenom sestrom od strica); Sećam se seksa sa prijateljima u mladosti; tuširanja sa mojim tatom (verovatno nije prikladno); da sam osećala seksualnu žeju onda kada to nije trebalo", nastavlja ona.

U istom dnevniku je ova 42-godišnjakinja nabrojale razloge zbog kog misli da je zavisna od seksualnih odnosa, a priznala je i da je bila na lečenju od "seksualne traume". U jednom odlomku ona piše da se njena "hiperseksualizacija" iz detinjstva proširila i na "preteranu upotrebu vagine zbog toga što se naslušala roditelja dok su imali seks", piše "Daily Mail".

Bonus video:

01:46

NEVOLJE MEĐU SAVEZNICIMA: Bajden kritikovao Netanjahua zbog grešaka

(Espreso / Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.